NDthess-trofima-Neapoli«Το πραγματικό πρόσωπο της πολιτικής δεν πρέπει να ΄ναι αλαζονικό, όπως αυτό που έδειξαν οι δυο κύριοι, οι οποίοι διαγράφηκαν από τη Νέα Δημοκρατία».

 

Με τα λόγια αυτά σχολίασε τη στάση του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάππη και του διαγραμμένου –πλέον- στελέχους της Ν.Δ., Χάρη Τομπούλογλου – Αλεξόπουλου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τσιλώνης.

Ο κ. Τσιλώνης, που μίλησε στη Ραδιοεφημερίδα του Fm100 και στο δημοσιογράφο Δ. Ι. Ασπροπούλη, πρόσθεσε πως, όσοι ασχολούνται με την πολιτική, πρέπει «να δείχνουν αγάπη, θάρρος και αγωνία για τον συνάνθρωπο».

Η ΝΟΔΕ δυτικού Τομέα έκανε, σήμερα, πράξη τα λόγια αυτά. Μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικών Αλλαγών, τους βουλευτές Γιάννη Ιωαννίδη και Γιώργο Ορφανό και τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης, Μηνά Σαμαντζίδη, μετέφεραν μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης στους οικονομικά ασθενέστερους, αλλά και αισιοδοξίας για το νέο έτος που ξεκινά σε λίγες μέρες: Βρέθηκαν στον Ι.Ναό Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως, όπου παρέδωσαν σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

«Θέλουμε να αποδείξουμε ότι αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα της κοινωνίας. Καταλαβαίνουμε τις ανάγκες της Μητρόπολης, η οποία σιτίζει, καθημερινά, 220 ανθρώπους στα συσσίτιά της. Αντί για βόλτες στην αγορά και… χαιρετούρες, προτιμήσαμε κάτι πιο άμεσο», είπε ο κ. Τσιλώνης.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ν. Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. κ. Μηνάς Σαμαντζίδης, ευχόμενος να αποτελέσει το 2014 μια καλύτερη χρονιά με αισθητή βελτίωση της καθημερινότητας όλων, τόνισε πως η δράση αυτή, αποτελεί την κορύφωση μιας σειράς δραστηριοτήτων κοινωνικού χαρακτήρα, που υλοποίησαν οι οργανώσεις της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη, τους τελευταίους μήνες, για την ενίσχυση του έργου φορέων και ιδρυμάτων που στηρίζουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.