olumpiakos-aris-mpasketΤις 18 σερί νίκες στις επίσημες διοργανώσεις που συμμετέχει από το περασμένο καλοκαίρι έφτασε ο Ολυμπιακός, με το 93-61 επί του Άρη.

Στο πρώτο εντός έδρας ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό του στο πρωτάθλημα (εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί για τα επεισόδια στον τρίτο τελικό των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό) ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Πέτυχε το 8Χ8 στην Α1, όντας η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, ενώ επέκτεινε το σερί του στις 18 νίκες από το περασμένο καλοκαίρι (συμπεριλαμβανομένων και των δύο αγώνων που έδωσε για το Διηπειρωτικό Κύπελλο στη Βραζιλία).

Χωρίς τους Σίμονς και Περπέρογλου, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δε συνάντησαν ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στη νεανική ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου. Από την αρχή φρόντισαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους και πήραν διαφορά που τους έδωσε τη δυνατότητα στη συνέχεια να χαλαρώσουν ενόψει της συνέχειας στην Ευρωλίγκα την επόμενη εβδομάδα. Οι Ντάνστον και Μπέγκιτς με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα ήταν οι κορυφαίοι σκόρερ των νικητών, ενώ από τον Άρη ξεχώρισε ο Βεζένκοφ που σημείωσε 19 πόντους.