Απέφυγε να μιλήσει για το μεγάλο πρόβλημα που δείχνει ο Άρης, όσον αφορά τη φυσική κατάσταση των παικτών, ο προπονητής των κιτρίνων, Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Περιορίστηκε να πει πως υπάρχει θέμα αν μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται σε υψηλούς ρυθμούς: 


«Όταν ήρθα, είπα ότι δεν θα μιλήσω για το παρελθόν και ότι εγώ θα πάρω στην πλάτη μου όλες τις δυσκολίες της ομάδας. Θα περιμένουμε κάποια αποτελέσματα, που θα βοηθήσουν με ακρίβεια να καταλάβουμε τι συμβαίνει στην ομάδα. Σε αυτά τα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο Άρης προσπαθεί να παίζει μπάλα, κάνει ευκαιρίες, οργανωμένα επιτίθεται και αμύνεται. Αλλά το θέμα είναι αν μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται σε υψηλούς ρυθμούς. Πρέπει να είναι πιο φρέσκοι και έτοιμοι οι παίκτες. Εμείς καταλαβαίνουμε την απογοήτευση που υπάρχει, αλλά πιστεύω πως αυτό που έχουν να δώσουν οι παίκτες, το δίνουν», είπε.

Ο Σέρβος έκανε λόγο για επτά φρέσκους παίκτες που έβαλε στο παιχνίδι, για να παραδεχτεί ότι δεν απέδωσαν αυτά που περίμενε. Και υποστήριξε πως στα τρία παιχνίδια που έδωσε ο Άρης υπό τις οδηγίες του, άξιζε κάτι καλύτερο: «Λυπάμαι πολλοί για όλους, που σήμερα δεν κέρδισε η ομάδα. Είναι ο τρίτος μου αγώνας στο πρωτάθλημα. Και στους τρεις, αξίζαμε κάτι περισσότερο από αυτά που πήραμε. Όταν θα αρχίσουμε να βάζουμε τη μπάλα στα δίχτυα, τότε θα ξεκινήσει κάτι καινούργιο για τον Άρη. Είμαι 18 μέρες στην ομάδα και είδαμε όλοι πως αντιμετωπίζαμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Τα λύνουμε ένα-ένα, αλλά είδατε πως εξελίχθηκε το παιχνίδι», είπε.

Τέλος, παραδέχτηκε ότι  «υπάρχει πρόβλημα στο ότι η ομάδα δεν μπορεί να πιέσει για 90 λεπτά. Αυτό είναι αλήθεια», κατέληξε.