Μόνο λίγες ώρες κατάφερε να μείνει ελεύθερος ένας 25χρονος Γεωργιανός μετά την επεισοδιακή απόδρασή του, το πρωί του Σαββάτου, από το κρατητήριο του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής.

 

Ο αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας κρατούνταν στο κρατητήριο του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νέας Τρίγλιας στο πλαίσιο διοικητικής απέλασης για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, ο 25χρονος με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος του αστυνομικού σκοπού κρατητηρίων και αφού ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους, κατάφερε να διαφύγει και να εξέλθει από το αστυνομικό κατάστημα.

Ο νεαρός δραπέτης εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στη Νέα Τρίγλια και συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης, σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, όπου προσπάθησε να κρυφτεί.

Ο 25χρονος συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόδραση κρατουμένου, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Σημειώνεται, ότι δικογραφία για το αδίκημα της ελευθέρωσης κρατουμένου από αμέλεια σχηματίστηκε σε βάρος δύο αστυνομικών.


από το http://directnews.gr