Καλή εμφάνιση για τον Έλληνα αθλητή, Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Μόσχας, στα 20 χλμ βάδην, με επίδοση 1 ώρα 23.48, όπου πρώτευσε ο Ρώσος Αλεξάντρ Ιβάνοφ.
Ο 25χρονος Καρδιτσιώτης Ρέκορντμαν Ελλάδας (1.21.12 από τους Ο.Α. 2012)σήμερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Μόσχας τερμάτισε στη 16η θέση με επίδοση 1 ώρα 23.48 (καλύτερη εφετινή του επίδοση). Μπράβο στο παλικάρι, που πήγε εκεί και βελτίωσε το χρόνο του. Αυτό περιμένουμε και από τους υπόλοιπους Έλληνες αθλητές.
Αναλυτικά οι πρώτοι έξι:
- Aleksandr IVANOV
RUS 1:20:58 PB
- Ding CHEN
CHN 1:21:09 SB
- Miguel Ángel LÓPEZ
ESP 1:21:21 SB
- João VIEIRA
POR 1:22:05
- Denis STRELKOV
RUS 1:22:06
- Takumi SAITO
JPN 1:22:09
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.