Χαμός γίνεται, τις τελευταίες ώρες στο Ίντερνετ, είτε στο Facebook, είτε στα sites που έχουν δημοσιεύσει το δελτίο Τύπου της εταιρίας που διοργανώνει το event με τον Ρότζερ Γουότερς, στην Αθήνα. Ο λόγος; Η αλλαγή τόπου διεξαγωγής της συναυλίας. 


Δεν είναι μόνον η απόσταση, ούτε μόνον ο χώρος. Είναι ότι, σύμφωνα με τις καταγγελίες που πέφτουν βροχή στο Διαδίκτυο, αυτό... γίνεται συχνά.

Η συναυλία (αν και η λέξη δεν περιγράφει αυτό που ετοιμάζει ο Γουότερς) ήταν να γίνει στο ΟΑΚΑ. Ανάλογες ήταν οι τιμές των εισιτηρίων και οι θέσεις. Αρκετοί έσπευσαν να διαλέξουν διάζωμα και εισιτήριο, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητές τους και τη θέα που προσφέρει η θέση (το The Wall δε φθάνει να το ακούει κάποιος, αλλά και να το βλέπει. Διαφορετικά θα προτιμούσε την έκδοση του Γκίλμουρ)...

Ξαφνικά, η διοργανώτρια εταιρία ανακοίνωσε πως το event μετατίθεται στο Terravibe Park, στη Μακαλάσσα. Χώρος που έχει διαφορετική θέα προς τη σκηνή, από ό,τι ένα γήπεδο, διαφορετικά διαζώματα και, κυρίως, διαφορετική προσέγγιση. Ενώ κάποιος, αρχικά, έπρεπε να πάει Καλογρέζα, τώρα πρέπει να ταξιδέψει κοντά 50 χιλιόμετρα εκτός Αθήνας. Κι αν αυτό θεωρείται μικρή απόσταση για τους Αθηναίους, σκεφτείτε όλους αυτούς που θα ταξίδευαν από την επαρχία για την παράσταση...

Αυτό, πάντως, που δείχνει να εξόργισε όσους σχολιάζουν στο Διαδίκτυο, είναι η απόφαση της εταιρίας να μην επιστρέψει τα χρήματα όσων δε θέλουν -ή δεν μπορούν- να... ταξιδέψουν Μαλακάσσα.