tzakri_07.JPG

Την σφοδρή αντίδραση της αντιπολίτευσης αλλά και την αποστασιοποίηση της βουλευτού Πέλλας, του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρας Τζάκρη, προκάλεσε η τροπολογία για τον προσδιορισμό των χρεών προς την ΕΥΔΑΠ, η οποία τελικώς υπερψηφίστηκε.


Η τροπολογία είχε εντάχθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού για τις τουριστικές επενδύσεις.

Η βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ δήλωσε «παρούσα». Σε διευκρινιστική δήλωσή της αργότερα, έκανε λόγο για «ξεπούλημα της χώρας στο οποίο έχει επιδοθεί ο Αντώνης Σαμαράς»!

«Η σημερινή μου στάση», ανέφερε η Θεοδώρα Τζάκρη, «είναι η αυτονόητη απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων που έχουν υποχρέωση να αποτρέψουν το ξεπούλημα της χώρας στο οποίο έχει επιδοθεί ο κ.Σαμαράς, βαφτίζοντάς το success story. Σε ότι με αφορά ο μόνος γνώμονας των αποφάσεών μου είναι το μακροπρόθεσμο συμφέρον του ελληνικού λαού. Η ψήφος μου είναι ακόμη ένα σαφές μήνυμα προς την τρόικα ότι δεν ξεπουλάμε, δεν χαρίζουμε την περιουσία του ελληνικού λαού και τις φοβερές "αναπτυξιακές" ιδέες τους να τις εφαρμόσουν πρώτα στις δικές τους χώρες».

Η στάση της Θεοδώρας Τζάκρη είναι το δεύτερο κρούσμα βουλευτή ΠΑΣΟΚ που βγαίνει «εκτός γραμμής» καθώς είχε προηγηθεί η καταψήφιση από τον Πάρι Κουκουλόπουλου άρθρου για τη δημοτική αστυνομία.