peripoliko1.JPG

Απίστευτο! Νεαρή μάνα σκότωσε στο ξύλο το αγγελούδι της! Το έδειρε τόσο άγρια που το άτυχο –μόλις ενός έτος- βρέφος, ξεψύχησε…

 

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τους συγγενείς της 21 χρόνων Ελληνίδας, για να διαπιστώσουν κάτω από ποιες συνθήκες έφθασε στο σημείο να δολοφονήσει, με αυτόν τον άγριο τρόπο, το ίδιο της το σπλάχνο. Από την εξέταση της σύγχρονης Μήδειας δεν κατάφεραν –σύμφωνα με πληροφορίες- να εξάγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν, χθες, το άτυχο αγγελούδι μεταφέρθηκε, νεκρό, με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Όταν το εξέτασαν οι γιατροί, πέρα από το ότι διαπίστωσαν το θάνατό του, ήταν σίγουροι πως αυτός επήλθε από συνεχή και ανελέητα χτυπήματα στο κεφάλι… Το βρέφος έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχαν προκληθεί από γροθιές.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η “μάνα” οδηγήθηκε για εξέταση στην Ασφάλεια. Λίγο αργότερα ομολογούσε την αποτρόπαια πράξη της.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, η 21χρονη οδηγήθηκε, σήμερα, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Εναντίον της ασκήθηκε διώξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, από την οποία επήλθε ο θάνατος. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από όπου ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία. Θα απολογηθεί αύριο.