ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Και οι διακοπές νερού καλά κρατούν

woman drinkingΠροβλήματα υδροδότησης σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης θα σημειωθούν σήμερα Τρίτη, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 μετά το μεσημέρι, λόγω εργασιών σύνδεσης νέων αγωγών του δικτύου ύδρευσης, στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρου Σβώλου με Ιπποδρομίου.

Από τις εργασίες θα επηρεαστεί η υδροδότηση στις οδούς Αλεξάνδρου Σβώλου, Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή και Δημητρίου Γούναρη καθώς επίσης και σε όλους τους παρακείμενους σε αυτές δρόμους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ), οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι απαραίτητες για τη βελτίωση λειτουργίας του δικτύου και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης της περιοχής.

Η ΕΥΑΘ, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει αποδοθεί σε έναν αγώνα αντικατάστασης του παλιού της δικτύου. Μάλιστα, αυτό έγινε ακόμη και εις βάρος της μετακίνησης των αγωγών στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Αγίας Σοφίας, όπου θα κατασκευαστεί σταθμός του μετρό, με αποτέλεσμα οι εργασίες του μετρό να καθυστερούν και στο σημείο εκείνο. Φαίνεται πως η Εταιρία, που τα πηγαίνει θαυμάσια όσον αφορά την απόδοση κερδών στους μετόχους, δεν τα πηγαίνει το ίδιο καλά στον προγραμματισμό. Πώς να εξηγηθεί το ότι διακόπτεται η υδροδότηση τη μέρα του καλοκαιριού που αναμένεται η μεγαλύτερη άνοδος της θερμοκρασίας;

Γ.Π.

Σχόλια