Ο καιρός σήμερα


Σποραδικές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική και βόρεια χώρα, κυρίως το απόγευμα, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.>>>
Στην Αττική, αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και ενδέχεται να σημειωθεί πρόσκαιρη βροχή το μεσημέρι-απόγευμα. Θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα πνέουν ασθενείς άνεμοι και το θερμόμετρο θα δείξει από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, κατά τόπους τα φαινόμενα πιθανώς να είναι ισχυρά, σταδιακά όμως από τα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: ασθενείς και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες . Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: λίγες νεφώσεις που στα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή Ναυτεμπορική

Σχόλια