Η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου κάτω των 20 μπήκε με το δεξί στο Μουντιάλ Νέων που γίνεται στην Τουρκία. Σε ένα παιχνίδι που, παρά τη διαφήμιση ότι θα μεταδίδονταν από το Eurosport2 δεν το είδε, τελικά, η Ελλάδα (αφού τα ελληνικά δικαιώματα τα είχε η... κλειστή ΕΡΤ), τα παιδιά της Εθνικής κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. ...»
Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπο. Η εθνική μας προηγήθηκε νωρίς, στο 17', όταν ο Διαμαντάκος από θέση αριστερά στην περιοχή γύρισε την μπάλα στον Μπουχαλάκη, ο οποίος με κοντινό σουτ λίγο πιο μπροστά απ' το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα.


Οι Μεξικάνοι ισοφάρισαν στο 40, όταν ο  Εσπερικουέτα με φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καπίνο.

Η νίκη ήρθε για την εθνική στο 89': Ο Κολοβός πήρε την μπάλα στην περιοχή από κεφαλιά-πάσα του Λυκογιάννη και αφού ταλαιπώρησε τον αντίπαλό του με αριστερό δυνατό σουτ νίκησε τον Σάντσες και έβαλε και πάλι την Ελλάδα μπροστά στο σκορ.

Λίγο νωρίτερα οι Μεξικανοί είχαν χάσει απίστευτη διπλή ευκαιρία, χάρη σε επέμβαση του Καπίνο.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να πάρουν και οι δύο ομάδες. Η εθνική μας είχε πείσμα και τα κατάφερε.

ΕΛΛΑΔΑ(Τσάνας): Καπίνο, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας, Διαμαντάκος(84' Ράνος), Κολοβός, Γιαννιώτας(79' Λυκογιάννης), Κουρμπέλης, Κωνσταντινίδης, Μπουχαλάκης.(68' Φουρλάνος).

Μεξικό: Σάντσες, Μαρίν, Μπρισένιο, Ερνάντες, Εσπερικουέτα, Μπουένο, Κορόνα, Αμπέγια, Τρεβίνιο(79' Βαν Ράνκιν), Λούνα(59 Λόπεζ), Εσκομπόθα(65' Γκονζάλες).