koubelis_kentriki_epitropi_20120721_01.jpg

Η ΔΗΜΑΡ Θεσσαλονίκης, πραγματοποιεί συγκέντρωση την Τρίτη 04 Ιουνίου 2013 και ώρα 8:30 μμ στο Λιμάνι, αίθουσα Αποθήκης Δ’ 1η προβλήτα, με ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη και θέμα …»

«Η κρίση, η προοπτική της χώρας και η Αριστερά».

Ο πρόεδρος του κόμματος, θα παρευρεθεί σε συνεδρίαση της Π.Ε Θεσσαλονίκης και θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη.

Επίσης, κλιμάκια της ΔΗΜΑΡ αποτελούμενα από τις βουλευτίνες Ασημίνα Ξηροτύρη της Α’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης, της Κατερίνας Μάρκου της Β’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης, του γραμματέα της Π.Ε Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Δημητρακά και άλλων στελεχών, υλοποιούν πρόγραμμα συναντήσεων με αρχές, φορείς και επισκέψεις σε τόπους προβλημάτων.

Την Δευτέρα 3/6/2013, θα γίνει συνάντηση με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου, τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος ( ΣΒΒΕ), κ. Νικόλαο Πέντζο, τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Χαντζαρίδη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης, Χ. Παπαστεργίου.

Την Τρίτη 4/6/2013, θα γίνει συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη και μέλη του δ.σ., τον πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Δημήτριο Μπακατσέλο και μέλη του δ.σ., τον κ. Παν. Παπαδόπουλο, πρόεδρο και μέλη του δ.σ. του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, με εκπροσώπους του Φορέα Διαχείρισης του Δέλτα Αξιού-Λουδία –Αλιάκμονα, εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.