georgiadis_02«Δε θέλω να πανηγυρίζω. Την αφιερώνω στην οικογένεια μου που πέρασε δύσκολα. Ελπίζω επιτέλους να πήρε χαρά και ο ιδιοκτήτης επιτέλους για να δει καλύτερα και πιο ψύχραιμα τα πράγματα. Τα καλύτερα έρχονται για τον ΠΑΟΚ». …»

 

Με τα λόγια αυτά απάντησε ο Γ. Χ. Γεωργιάδης, μετά το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, στο πού αφιερώνει τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 μέσα στα Γιάννενα. Κι έδειξε πως, πέρα από το ότι αισθανόταν δικαιωμένος, λειτουργούσε σα μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Ο Γεωργιάδης θέλησε να δείξει, απόψε, πως έκανε τη δουλειά του χωρίς υστεροβουλία. «Όταν ήρθα το καλοκαίρι δεν ήρθα γα να γίνω προπονητής. Ήταν ξεκάθαρος ο ρόλος μου. Έτυχε να βρίσκομαι τώρα εδώ. Δε γνωρίζω τι θα κάνω. Είμαι στο άγνωστο. Δεν έχω μιλήσει με τον ιδιοκτήτη. Είμαι ανακουφισμένος που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στα πλέι οφ. Το να κάτσω σα βοηθός το βλέπω λίγο δύσκολο. Δε μου ταιριάζει μετά από τόσα χρόνια. Ήμουν σε συσκέψεις στην ΠΑΕ, έμπαινα σε γραφεία και ήξερα τι γινόταν στην ομάδα. Μετά από τις ήττες έβλεπα τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν στα γραφεία, να με κοιτάνε κάπως περίεργα… Να μιλάνε με προπονητές και παίκτες και εγώ δεν είχα ιδέα, θα δούμε τι θα γίνει τώρα», είπε, δείχνοντας, ουσιαστικά, τις προθέσεις του.

Τέλος, δεν έκρυψε πως «υπάρχουν άνθρωποι ακόμα και γύρω από τη ομάδα που δε θέλουν το καλό της», εξέφρασε την πεποίθηση ότι «τις επόμενες μέρες θα υπάρχει καθαρό μυαλό για να γίνουν αυτά που πρέπει» και αναγνώρισε πως στον ΠΑΟΚ υπάρχει ανάγκη για «ηρεμία και καλύτερη οργάνωση γύρω από το αγωνιστικό κλίμα. Ακόμα και στους φιλάθλους πιο σωστή νοοτροπία», πρόσθεσε.