Μπορεί τα λιονταράκια του Κ. Τσάνα να έκαναν την υπέρβαση και να προκρίθηκαν στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου Κ20, που γίνεται στην Τουρκία, όμως δεν ήταν ευχαριστημένα. Κι αυτό επειδή έχασαν την ευκαιρία να είναι πρώτα στον όμιλο και να αποφύγουν δυνάμεις όπως η Ισπανία.


Με το 1-1 που διαμόρφωαν οι Διαμαντάκος (68' με κεφαλιά) και Μοντενέγκρο (73' με ανάποδο ψαλίδι) οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του ομίλου -κι όχι μόνον: Έχουν τον ίδιο συντελεστή τερμάτων. Έτσι, αύριο, θα γίνει κλήρωση, για να αναδειχθεί ο πρώτος.

Πώς να είναι ικανοποιημένοι οι διεθνείς μας, όταν έχασαν... ένα τσουβάλι γκολ; Χάθηκαν και τετ - α - τετ, χάθηκαν και κεφαλιές από το ένα μέτρο, είχαμε -πάλι- κι ένα δοκάρι(στο 44' με τον Σταφυλίδη)... Κι έπαιζαν με πλεονέκτημα, αφού στο 24' η Παραγουάη έχασε με δεύτερη κίτρινη τον Γκόμεζ.

Αξίζουν, πάντως, συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που κρατούν ψηλά την γαλανόλευκη κι αποδεικνύουν πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μέλλον.

Οι συνθέσεις

Ελλάδα(Τσάνας): Καπίνο, Σταφυλίδης, Κωνσταντινίδης, Τριανταφυλλόπουλος(37' Μπουγαΐδης), Κουρμπέλης, Μπάλλας, Φουρλάνος, Μπουχαλάκης(73' Πέλκας), Κολοβός, Λυκογιάννης(60' Γιαννιώτας), Διαμαντάκος


Παραγουάη: Μορέλ, Μαρέκο, Παρέδες, Γκόμες, Ραμίρες, Σανάμπρια(58' Χιμένεθ), Γκονζάλες(46' Μοντενέγκρο), Ντα Μότα, Μπαλμπουενά, Ρόχας.