Ο Σεμπαστιέν Οζιέ έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του για το Ράλι Ακρόπολις. Ο Γάλλος ήταν ταχύτερος όλων στην κατατακτήρια>>>
ειδική διαδρομή των τριών περίπου χιλιομέτρων, με διαφορά 1,104 δευτ. από τον δεύτερο Ντάνι Σόρντο.
Ετσι, ο οδηγός της VW θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει πρώτος τη θέση που επιθυμεί να ξεκινήσει τον αγώνα, με τον Ισπανό να είναι ο επόμενος που θα διαλέξει. «Ικανοποιημένος με όλα. Πρέπει πρώτα να δω το ρυθμό των υπόλοιπων οδηγών, για να επιλέξω τη σειρά εκκίνησης», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της ειδικής.
Τον τρίτο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Ευγκένι Νόβικοφ, αν και στο τέλος της ειδικής τόνισε ότι ήταν πολύ δύσκολη. Πάντως, ο νεαρός ρώσος κάνει πράξη ό,τι είπε στη συνέντευξή του στο naftemporiki.gr πως δηλαδή θα πιέσει από την αρχή.
Πίσω από τον 23χρονο οδηγό τερμάτισε ο Τιερί Νουβίλ με το έτερο Ford Fiesta RS WRC, έχοντας διαφορά 1,688 δευτ. από τον πρωτοπόρο Οζιέ. Ακολούθησε ο Μαντς Οστμπεργκ με ένα ακόμη Fiesta RS WRC.
Ο Μίκο Χίρβονεν έμεινε πίσω σήμερα το πρωί, τερματίζοντας όγδοος, έχοντας μπροστά του τους Μίκελσεν και Αλ Ατίγια. Πίσω από τον Φινλανδό οδηγό της Citroen ακολούθησε ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα με το δεύτερο Polo R WRC, ο οποίος δυσκολεύτηκε αρκετά. Ο οδηγός της VW δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος μετά το πέρας της ειδικής. «Είναι κακός χρόνος, δεν καταλαβαίνω γιατί. Η οδήγηση δεν ήταν καλή και γλιστρήσαμε σε δύο ή τρεις στροφές».
Στις δύο τελευταίες θέσεις έμειναν οι Μάρτιν Πρόκοπ και Χαλίντ Αλ Κασίμι.

Πηγή Ναυτεμπορική