agathonas_koza_mostra_eurovision_20130517_01«Δεν είμαι ευχαριστημένος με την έκτη θέση», δήλωσε ο Αγάθωνας στην εκπομπή Μίλα. …»

Ο ρεμπέτης καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε για την εμπειρία του διαγωνισμού αλλά και το αποτέλεσμα. «Μούντζωνα τους Ευρωπαίους μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Δεν μου άρεσε η έκτη θέση, ήθελα να βγούμε πρώτοι. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Μου άρεσε όλη η... φάση από τη στιγμή που ξεκινήσαμε μέχρι τη στιγμή που γυρίσαμε, αλλά με δυσαρέστησε η θέση», είπε ο Αγάθωνας. Όσο για τους λόγους που τον έκαναν να πει το μεγάλο «ναι» και να συμμετάσχει στη Eurovision; «Ένας από τους τρεις λόγους που πήγα στη Eurovision ήταν για να βγούμε πρώτοι. Ο άλλος ήταν για να βοηθήσω τα παιδιά και ο τρίτος για να γνωρίσω την Παπαρίζου», είπε.

O Ηλίας Κόζας απ τη μεριά του έγραψε στο twitter: «Γυρίσαμε επιτέλους... Για ακόμα μία φορά ένα τεράστιο «Ευχαριστώ» σε όλους εσάς που μας στηρίξατε... Είμαστε πολύ συγκινημένοι για τα μηνύματα αγάπης που μας στέλνετε. Ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να το ζήσουμε και να το κάνουμε με τον δικό μας τρόπο!».

Ακόμη, η αρραβωνιαστικιά του Ηλία Κόζα, Χαρά, όλες αυτές τις ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό απέφευγε τις κάμερες, όμως την ημέρα του τελικού της Eurovision η κάμερα βρέθηκε την σωστή στιγμή στο σωστό μέρος και απαθανάτισε το γλυκό τους φιλί.

Δεν είναι λίγες οι φορές εξάλλου που ο Ηλίας Κόζας έχει μιλήσει για την σχέση του με την αγαπημένη του και έχει εκφράσει τα συναισθήματα του γι’ αυτήν. Φυσικά η Χαρά ήταν δίπλα του σε όλη αυτή τη προσπάθεια και η μεγαλύτερη ανταμοιβή του τραγουδιστή ήταν σίγουρα τα φιλιά και οι αγκαλιές της.