Αυτο…πυροβόλησε το όπλο του Γρέγου!

pistolia_1.JPG

Το όπλο που έφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Γρέγος, εκπυρσοκρότησε λίγο προτού επιβιβαστεί σε αεροσκάφος. Ο βουλευτής πέρασε από τον έλεγχο ασφαλείας του …»

«Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου παρέδωσε το όπλο του. Αγνωστο πώς, το όπλο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα καρφώθηκε στο έδαφος.

Σχόλια

 1. Πριν μόλις 6 μήνες, έχασε το όπλο του ο γνωστός δημοσιογράφος Μάης Τριανταφφυλόπουλος στη Θεσσαλονίκη. Δείτε σχετικά:
  http://taxalia.blogspot.com/2012/10/blog-post_554.html

  Αλλά γι αυτό δεν ακούσαμε ούτε λέξη στα δελτία ειδήσεων!!

  Ο οποίος κ.Μάκης, έχει χάσει ΑΚΟΜΗ 3 όπλα κι όμως συνεχίζει να παίρνει ΝΕΑ άδεια οπλοφορίας.
  Και επιπλέον ενώ έχει απαλλαγεί από το στρατό με Ι5 (με μόνιμα και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα), παρόλα αυτά παίρνει κάθε φορά ΝΕΑ άδεια οπλοφορίας.

  Ο κ.Μάλης λοιπόν, σήμερα στο zougla.gr (http://www.zougla.gr/politiki/article/ekpirsokrotise-to-oplou-tou-voulefti-gregou) κατηγορεί τον Αντ.Γρέγο!! και αφήνει να νοηθεί ότι τάχα πυροβόλησε μπροστά στους επιβάτες! Η υποκρισία δεν έχει όριο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.