Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής, καταγγέλλει τη διαιτησία του Σωσώνη, τη στάση της αστυνομίας και τις επιθέσεις που δέχτηκε η κυανόλευκη αποστολή και τα μέλη της διοίκησης στο παιχνίδι του Βόλου με τον τοπικό Ολυμπιακό. …»

 

«Μετά τα σημερινά "ανθρώπινα λάθη" που είχαν ως αποτέλεσμα την ήττα και την επιλεκτική τιμωρία συγκεκριμένων παικτών οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν στον επόμενο τελικό της ομάδας μας, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω κι ένας φίλαθλος στην Ελλάδα (εκτός από τον γνωστό...) που να χαίρεται πραγματικά το ποδόσφαιρο, με αυτά που βλέπει να συμβαίνουν», τονίζεται στην ανακοίνωση. Και προστίθεται:

«Επιπλέον αναρωτιόμαστε αν έστω και ένας ( εκτός από τον ...γνωστό) αισθάνεται ικανοποίηση για τα επεισόδια που έλαβαν στα επίσημα του Σταδίου με αποτέλεσμα των προπηλακισμό της Διοίκησης και των υπόλοιπων μελών της ομάδας γεγονότα τα οποία γύρισαν το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ηρακλή, κατά την αποχώρηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης στα αποδυτήρια, η ρίψη φωτοβολίδων είχαν στόχο τους ποδοσφαιριστές και η αστυνομία δεν μπόρεσε να προστατέψει κανέναν από την αποστολή. Και, με σαφή δόση ειρωνείας, δίνονται… θερμά συγχαρητήρια  «στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, η οποία εφάρμοσε στο ακέραιο τις εντολές που είχε, τήρησε την τάξη σε όλο το υπόλοιπο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης του Βόλου, κράτησε μακριά τους χιλιάδες κυανόλευκους βάρβαρους που την απειλούσαν, δεν κατέρρευσε ούτε ένα σπίτι, δεν στηλιτεύτηκε ούτε μία εκκλησία και οι πραγματικά αγαπητοί κάτοικοι του Βόλου θα πάνε σώοι και αβλαβείς στις δουλειές τους, οι μαθητές στα σχολεία κλπ».

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική οδό των Ι.Χ. με πινακίδες από τη Bόρεια Ελλάδα», ενώ κλείνει με μια προειδοποίηση: «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν μπορεί να είναι ήρεμος και συνετός... ΟΧΙ ΠΙΑ»!