psonia_2010_01.jpg

Μεγάλη ποσότητα οπωροκηπευτικών, από την Ιεράπετρα Κρήτης, θα μοιράσουν, στη Θεσσαλονίκη, τα Περιφερειακά Τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού των δύο πόλεων, για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που βιώνουν εντονότερα την οικονομική κρίση. …»

Η γέφυρα αλληλεγγύης μεταξύ Ιεράπετρας και Θεσσαλονίκης στήθηκε από τους εκπροσώπους του Ερυθροσταυρικού κινήματος, προκειμένου να αξιοποιηθεί η επιθυμία των παραγωγών, να προσφέρουν δωρεάν τα οπωροκηπευτικά προϊόντα τους.

Η ανταπόκριση των παραγωγών ήταν συγκινητική, καθώς πέτυχαν να συγκεντρώσουν στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας περίπου 15 τόνους οπωροκηπευτικών, εκφράζοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στους συμπολίτες μας, που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική ύφεση.

Τα προϊόντα των παραγωγών της Ιεράπετρας θα διανεμηθούν αύριο, Σάββατο (1-6-2013) από τους Εθελοντές του Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Θεσσαλονίκης σε ιδρύματα και Μητροπόλεις με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού τους έργου. Επίσης μεγάλος αριθμός δεμάτων θα διανεμηθεί σε εκατοντάδες οικογένειες συμπολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και είναι καταγεγραμμένοι από την κοινωνική υπηρεσία του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης.