Συζήτησε και με τη σύζυγο του αστυνομικού ο Ν. Δένδιας

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, για να επισκεφθεί, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, τον 27χρονο αστυνομικό Βασίλη Νένδο, ο οποίος τραυματίστηκε από σκάγια κυνηγετικού όπλου,κατά τη διάρκεια >>>

των χθεσινών επεισοδίων στη δασική περιοχή Καρατζάς έξω από την Ιερισσό, στο όρος Κάκκαβος.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Γιώργο Βέργουλα, ο αστυνομικός φέρει τραύμα από ψιλά σκάγια, στο λιπώδη ιστό του ανώτερου μεσοθωρακίου και άλλα παρόμοια θραύσματα διάσπαρτα, τόσο στο πρόσθιο θωρακικό τοίχωμα, όσο και σε άλλα σημεία του σώματος. Πρόσθεσε πως η γενική του κατάσταση είναι καλή και η πορεία του σταθερή και, επί του παρόξντος, δεν υπάρχει ανάγκη για άμεση χειρουργική επέμβαση.

Ο νεαρός αστυνομικός το πρωί μεταφέρθηκε από το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στο ΑΧΕΠΑ καθώς η κατάστασή του χειροτέρεψε. Χθες οι γιατροί αφαίρεσαν από το σώμα του τα περισσότερα σκάγια, από την κοιλιακή χώρα, ωστόσο, ένα παραμένει σφηνωμένο στο θώρακα του 27χρονου, στο ύψος της τραχείας.

«Τα σώματα ασφαλείας της Ελληνικής Δημοκρατίας θα συνεχίσουν να κάνουν το καθήκον τους και η ευνομία στη χώρα θα επιβληθεί», δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης , μετά τη συνάντηση που είχε με τον αστυνομικό και τη σύζυγό του.