Έντονη φραστική αντιπαράθεση, ανάμεσα στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Κώστα Γκιουλέκα, ξέσπασε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. >>>


Ο κ. Γκιουλέκας απευθύνθηκε στον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Γιώργο Αρβανίτη, και του υπενθύμισε ότι η σημερινή διοίκηση Μπουτάρη εκλέχθηκε με διαφορά λίγων ψήφων και τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Τότε, παρενέβη ο κ. Μπουτάρης ο οποίος είπε στον κ. Γκιουλέκα πως πολλές φορές επαναλαμβάνει ότι υπήρξε μικρή διαφορά ψήφων στις δημοτικές εκλογές και παρατήρησε: «Και μία μόνο ψήφος αρκεί, όπως στον ιππόδρομο στο φότο φίνις, που λέμε. Είμαστε διοίκηση και βλέπετε τις πλάτες μας».

«Λιγότερη αλαζονεία δεν βλάπτει», αντέδρασε ο κ. Γκιουλέκας και ο κ. Μπουτάρης επανήλθε: «Ο δεύτερος βλέπει την πλάτη του πρώτου, δεν σας είπα τρώτε τη σκόνη μας. Σας ενοχλεί αυτό αλλά θα το φάτε».

Ο κ. Γκιουλέκας πήρε τον λόγο, ο δήμαρχος τον κατηγόρησε ότι είναι «αγενής», επειδή τον διακόπτει, και ο κ. Γκιουλέκας του ανταπέδωσε λέγοντας ότι «είναι γνωστή η αγένεια» του κ. Μπουτάρη.


από το www.capital.gr