athanasiadis_asteras_01.jpg

Δεν κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά της Τούμπας ο ΠΑΟΚ. Μεταμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος και κατέρρευσε μπροστά σε έναν καλύτερο Αστέρα Τρίπολης. >>>

 

Να μη χαϊδεύουμε αυτιά. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο δεύτερο 45λεπτο. Έβαλε τη μπάλα κάτω, έκλεισε τον ΠΑΟΚ κι έφθασε σε δυο γκολ, που του έδωσαν την πρόκριση.

Ο Δικέφαλος άρχισε το παιχνίδι με σκοπό να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και να βγάλει ένα γκολ. Ήταν άτυχος στο σουτ του Λόρενς, που βρήκε το δοκάρι. Από εκεί κι έπειτα… σιγή ασυρμάτου.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Με μοναδικό οργανωτή τον Λάζαρ, που τον κυνηγούσαν –μόνιμα- τρεις, δεν ήταν δυνατό να ανοίξει διαδρόμους. Όσο για τις σέντρες, όλες κατέληγαν στο κεφάλι του Σανκαρέ… Θα περίμενε κανείς ο Δώνης να ενισχύσει το κέντρο. Τελικά, δεν το τόλμησε. Πρώτη αλλαγή ο Ετό, δεύτερη ο Φωτάκης, στη θέση, όμως, του Λαζάρ… Ο Ολίσε δεν πρόλαβε να μπει στο ρυθμό του παιχνιδιού, ενώ πρέπει να βρει και το “κουμπί” του Καμαρά, που κινείται, εδώ και αρκετά παιχνίδια, σε ρηχά νερά.

Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας άρχισε σε στιλ “φοβάται ο Γιάννης το θεριό”. Δεν ανοίγονταν, αλλά όταν κατάλαβε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί, ξεθάρρεψε. Είχε καλύτερα χαφ, ανίκητο Σανκαρέ κι επικίνδυνους επιθετικούς στις πτέρυγες.

Στη μάχη των πάγκων, ο Τσιώλης, για άλλη μία φορά, κέρδισε κατά κράτος τον Δώνη. Ο προπονητής του Δικεφάλου αρκούσε να δει τι έγινε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος στην Τρίπολη. Φαίνεται ότι του είχε χαλάσει το dvd… Τώρα πρέπει να πάρει το αίμα του πίσω στα πλέι οφ.