Για προπηλακισμούς σε βάρος μελών της διοίκησής του μιλά ο Πανθρακικός – Καταγγέλλει ξυλοδαρμό του Δ. Παπαδόπουλου – Για “μυθεύματα” κάνουν λόγο οι “κίτρινοι” >>>

 

Φαίνεται πως η αναμέτρηση του “Κλ. Βικελίδης” δεν… τελείωσε ακόμη. Τώρα, το λόγο πήραν οι ανακοινώσεις.

Πρώτη εξέδωσε ανακοίνωση η ΠΑΕ Πανθρακικός. Σε αυτήν υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής της, Δ. Παπαδόπουλος δέχτηκε ξυλοδαρμό “από «μεθυσμένους» μπράβους – υπαλλήλους μετά την λήξη του αγώνα κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια. Τα πισώπλατα χτυπήματα είχαν ως αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής μας να μην προπονηθεί σήμερα με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του”, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, η ΠΑΕ Πανθρακικός υποστηρίζει πως “ο προπονητής της ομάδας μας, Παύλος Δερμιτζάκης, συνοδεύτηκε από διμοιρία της Ελληνικής Αστυνομίας στο χώρο όπου πραγματοποιείται η συνέντευξη τύπου για να παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη μετά τη λήξη του αγώνα”, η διοίκηση, αλλά και η ομάδα εφήβων αναγκάστηκαν να παραμείνουν για δυο ώρες στα μπουθ του “Κλ. Βικελίδης” μετά τη λήξη του αγώνα, όπως και η ομάδα και, για να φύγουν χρειάστηκε “σχέδιο πολεμικής ζώνης που εφάρμοσε η Ελληνική Αστυνομία αρκετές ώρες μετά την λήξη του αγώνα” κι ότι οι προπονητές και οι παίκτες του Πανθρακικού δέχονταν φραστικές επιθέσεις “από περίεργους” κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η απάντηση της ΠΑΕ Άρης

Στην ανακοίνωση αυτή απάντησε η ΠΑΕ Άρης. Χωρίς να αναφέρεται στην επέμβαση της αστυνομίας και στην καταγγελία ότι ο Π. Δερμιτζάκης πήγε συνοδευόμενος από αστυνομικούς στη συνέντευξη Τύπου, κατηγορεί την ΠΑΕ Πανθρακικός για καθυστέρηση στην έκδοση της ανακοίνωσης και θυμάται ό,τι έγινε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Κατηγορεί, με τη σειρά της, φιλάθλους του Πανθρακικού, ότι παρενοχλούσαν τους διοικούντες του Άρη στο παιχνίδι της Κομοτηνής:  “Η ΠΑΕ Αρης ανταποδίδει τις ευχαριστίες στην ΠΑΕ Πανθρακικός για την άψογη... φιλοξενία στο παιχνίδι του α΄ γύρου στην Κομοτηνή. Μια... φιλοξενία, το μενού της οποίας περιλάμβανε φτυσίματα και κλοτσιές στο τζάμι του booth που παραχώρησε η ΠΑΕ Πανθρακικός στους ιθύνοντες στην ΠΑΕ Αρης”, αναφέρει.

Όσον αφορά τα περί “μεθυσμένων μπράβων – υπαλλήλων”, η ΠΑΕ Άρης “επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς και ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για μυθεύματα”.

Δεν ασχολείται καθόλου με την επίθεση στον Δ. Παπαδόπουλο και καταλήγει υπογραμμίζοντας πως “ο Αρης δεν έχει να αποδείξει τίποτε και σε κανέναν. Από μόνος του είναι μια Ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.