Η πρώην μπαλαρίνα των περίφημων ρωσικών μπαλέτων, Anastasia Volochkova, δήλωσε πως τα περίφημα μπαλέτα Μπολσόι ωθούν τα κορίτσια στην πορνεία.
Πριν δέκα χρόνια η πανέμορφη Anastasia Volochkova απολύθηκε από τα μπαλέτα Μπολσόι με την αιτιολογία ότι ήταν πολύ ψηλή, αλλά και ότι είχε παραπανίσια κιλά. Ωστόσο η ίδια σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει "περίεργες" πρακτικές από μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που εξωθούσαν ουσιαστικά τις κοπέλες στην πορνεία.
Οι δηλώσεις της μάλιστα έρχονται λίγους μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι προς τον καλλιτεχνικό διευθυντή των μπαλέτων."Πριν από δέκα χρόνια, την περίοδο που χόρευα ακόμη στα Μπαλσόι, δεχόμουν διαρκώς προτάσεις να κοιμηθώ με οικονομικά ισχυρούς παράγοντες - υποστηρικτές, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ακόμη και με τον διοργανωτή της εκδήλωσης", δήλωσε η Anastasia Volochkova σε ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο.
"Τα κορίτσια αναγκάζονταν να πηγαίνουν σε μεγαλοπρεπή δείπνα με προειδοποιήσεις ότι μετά την εκδήλωση θα πρέπει να κάνουν σεξ" είπε η πανέμορφη μπαλαρίνα, που ήταν μέλος των Μπαλσόι έως το 2003. 
Μάλιστα όποιες κοπέλες αρνούνταν να υπακούσουν στις ανήθικες προτάσεις αποκλείονταν από τις επόμενες παραστάσεις και περιοδείες των Μπολσόι.
"Δυστυχώς ο γενικός διευθυντής των Μπαλσόι μετέτρεψε τον καλλιτεχνικό θεατρικό οργανισμό σε ένα τεράστιο πορνείο", τόνισε η Volochkova.
Ο γενικός διευθυντής, Ανατόλι Ικσάνοφ, αρνήθηκε να απαντήσει και χαρακτήρισε της κατηγορίες της πρώην μπαλαρίνας "βρωμιές, κουτσομπολιά και ασυναρτησίες".