anastasiadis_03.jpg
Νίκη που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει βάσιμα στην παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα πήρε ο Πλατανιάς Χανίων επί του Πανιωνίου με 2-1 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. >>>

Πέρα για πέρα δίκαιη η επικράτηση της ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη, που από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το ματς από τον αντίπαλό του.

Στο 16` οι γηπεδούχοι έχασαν κλασική ευκαιρία με τον Γιάννου, το σουτ του οποίου σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενουμένων. Τέσσερα λεπτά αργότερα και μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπέλιτς, ο Τετέ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς.

Ο Πανιώνιος απείλησε στο 23` με τον Καμπάνταη που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κηπουρό, αλλά έχασε την ευκαιρία να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι στο 51` άγγιξαν εκ νέου το γκολ, όμως η προβολή του Μπέλιτς από κοντά έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Πανιωνίου. Οι Νεοσμυρνιώτες έφτασαν στην ισοφάριση στο 56΄ με το σουτ του Αραβίδη μετά την ασίστ του Οκόγιε.

Η πίεση των παικτών του Άγγελου Αναστασιάδη για το δεύτερο γκολ καρποφόρησε στο 76ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ναζλίδης έπιασε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πανιωνίου, για να έρθει ο Αναστασάκος από κοντά και να «γράψει» το τελικό 2-1.

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων

Διαιτητής/Βοηθοί: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)/Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου), Βερρής (Λέσβου)

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Κανακούδης, Ποτουρίδης, Δημήτρης, Αργυρόπουλος (46' Κουρτεσιώτης), Αγκιλέρα, Τετέ, Κάλαϊτζιτς (71' Ναζλίδης), Μπέλιτς (78' Μιρτσέτα), Γιάννου, Αναστασάκος.

Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κούρος, Ρόκας, Τόσκας (46' Μενδρινός), Αραβίδης, Γουνδουλάκης, Κολοβός (87' Παναγιωτούδης), Καμπάνταης (23' λ.τρ. Οκόγιε)

Κίτρινες κάρτες: Κάλαϊτζιτς (62', Πλατανιάς), Κηπουρός (92', Πλατανιάς)-Τόσκας (16', Πανιώνιος), Παντίδος (51', Πανιώνιος), Οκόγιε (71', Πανιώνιος), Κούρντι (88', Πανιώνιος)

Σκόρερ: Τετέ (20', Πλατανιάς), Αναστασάκος (76', Πλατανιάς)-Αραβίδης (56', Πανιώνιος)