diamartiria_ptolemaida_bodosakeio_20130218_01.jpg

Πάνω από 5.000 κάτοικοι της Πτολεμαΐδας, μαθητές, φοιτητές του ΤΕΙ Μαιευτικής, ηλικιωμένοι κι επαγγελματίες, πραγματοποίησαν, σήμερα το μεσημέρι, συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη μεταφορά της διοίκησης του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου στην Κοζάνη. >>>

diamartiria_ptolemaida_bodosakeio_20130218_02.jpg
«Η εργατούπολη Πτολεμαΐδα αντιμετωπίζεται ως το πιο παραμελημένο χωριό. Αποφασίζεται η μεταφορά της διοίκησης ενός νοσοκομείου που έχει πληρότητα προσωπικού κι έχει εξυπηρετήσει χιλιάδες για δεκαετίες. Με τη μεταφορά αυτή θα υπάρξουν προβλήματα στη λειτουργία του» υποστήριξε η δήμαρχος Εορδαίας, Παρασκευή Βρυζίδου.

diamartiria_ptolemaida_bodosakeio_20130218_03.jpg

Η κ. Βρυζίδου επισήμανε ότι η κινητοποίηση έγινε ακόμη, για να παραμείνει το ΤΕΙ Μαιευτικής στην Πτολεμαΐδας, να παραμείνει το Τελωνείο και να διατηρηθούν τα γραφεία Επιθεώρησης Εργασίας και του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών.

diamartiria_ptolemaida_bodosakeio_20130218_04.jpg

 

«Με μια έκθεση τεχνοκρατών που έδειξε ότι η ΔΟΥ Πτολεμαΐδας είναι τρίτη σε λειτουργία από τις ΔΟΥ της χώρας, αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή η παραμονή της εφορίας στην πόλη. Δεν είναι δυνατό μια εργατούπολη να μη διαθέτει γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας», τόνισε η κ. Βρυζίδου.