Με ένα πρόβλημα, την κατάσταση του Κώστα Καζναφέρη, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Αρης για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πλατανιά στην Κρήτη.>>>
Ο 25χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, καθώς εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη γάμπα (ο υπέρηχος που έκανε έδειξε οίδημα στη γάμπα). Πάντως, η τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα περιμένει τον Καζναφέρη μέχρι την τελευταία στιγμή. Αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πλατανιά Χανίων στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων. 

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιάννης Μιχαλήτσος είναι οι εξής: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.
Τολμάμε μια 11άδα: Βελλίδης, Ζαραδούκας, Γιαννίτσης, Διαμαντάκος, Κοτσαρίδης, Παπαζαχαρίας, Κοέλιο, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Γιαννιώτας, Αγκάνθο.