Ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην πόλη του Λαγκαδά

Συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησε ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη κ. Tugrul Biltekin, με τον δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη, την Τετάρτη, στο γραφείο του στο δημαρχείο. >>>

Οι δύο άντρες συζήτησαν σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα για τις προοπτικές συνεργασίας που ανοίγονται μεταξύ των δύο χώρων, για μια μελλοντική σύμπραξη ικανή να δώσει ώθηση τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης στην περιοχή μας.

Στην ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων που ακολούθησε, ο κ. Πρόξενος φάνηκε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος με τον Τουριστικό Οδηγό του δήμου Λαγκαδά, καθώς, όπως επεσήμανε, είναι η πρώτη φορά που του δωρίζουν κείμενο μεταφρασμένο στην μητρική του γλώσσα, ενώ ζήτησε από το δήμαρχο Λαγκαδά περισσότερα αντίτυπα ώστε διανεμηθούν στο Μουσείο του Κεμάλ Ατατούρκ στην Τουρκία, για την προσέλκυση επισκεπτών στον δήμο .

Στη συνέχεια, οι δύο άντρες μετέβησαν στο χώρο των Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά, όπου ο κ. Πρόξενος ξεναγήθηκε στις Ιαματικές, τις Αθλητικές εγκαταστάσεις και τον περιβάλλοντα χώρο της Λουτρόπολης.

Σχόλια