Επιμένει η ΕΛΑΣ: Κατά τη σύλληψη οι τραυματισμοί των "4"

Τα αποτελέσματα της διοικητικής έρευνας που διενεργήθηκε για την κακοποίηση των τεσσάρων συλληφθέντων για τη διπλή ληστεία στη Κοζάνη έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Παναγιώτης Στάθης, οι τραυματισμοί προέκυψαν από συμπλοκή των τεσσάρων με άνδρες της Αστυνομίας, κατά τη σύλληψή τους.
Σύμφωνα με τον κ. Στάθη, αντίσταση κατά τη σύλληψή τους προέβαλαν τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες. Ο τέταρτος συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση και δεν έφερε κακώσεις. Επίσης, ο κ. Στάθης υποστήριξε ότι ο 20χρονος συλληφθείς μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Βέροιας, εξετάστηκε από ιατρούς και «η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται σε εμπεριστατωμένη ιατρική γνωμάτευση».
 Σύμφωνα με τον κ. Στάθη, ο απαχθείς ιατρός δηλώνει ότι δεν αντιλήφθηκε με ποιο τρόπο εξήλθαν από το φορτηγάκι οι τέσσερις νεαροί. «Η μαρτυρία του, λαμβανομένων υπόψη των συνθηκών και του ρόλου του -συγκινησιακό στρες, κατάσταση αιχμαλωσίας- εκτιμάται ως ειλικρινής» είπε ο κ. Στάθης.

Σχόλια