Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από την στιγμή της άφιξης του Κώστα Κατσουράνη στη συμπρωτεύουσα και την υποδοχή του μέχρι την υπογραφή του συμβολαίου του και την περιήγησή του στην Τούμπα, δημοσιεύει η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. >>>

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου του Βορρά» έφτασε στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής (14/12) συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του κ. Γιάννη Εμμανουηλίδη και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον υποδέχθηκαν ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Γεωργιάδης και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Κώστας Ιωσηφίδης.

Λίγο μετά τις 10.00 ο διεθνής άσος έφτασε στο γήπεδο της Τούμπας. Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον πρόεδρο  της ομάδας, και παλιό του συμπαίκτη στην Εθνική, Ζήση Βρύζα και με την ολοκλήρωση όλων των διαδικαστικών θεμάτων υπέγραψε το συμβόλαιο, χρονικής διάρκειας 1,5 έτους.

Αφού περιηγήθηκε για λίγο στους χώρους του γηπέδου, παρουσιάστηκε επίσημα από τον Ζήση Βρύζα, ενώ στη συνέχεια ντύθηκε για πρώτη φορά στα ασπρόμαυρα! Πήρε μια πρώτη γεύση από τα αποδυτήρια, πάτησε το χορτάρι της Τούμπας, έκανε την πρώτη του επίσκεψη στο ΠΑΟΚ MEGASTORE, ενώ έξω από το γήπεδο συναντήθηκε με τον συμπαίκτη του και στην εθνική ομάδα, Στέφανο Αθανασιάδη.

Υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις και αναχώρησε για την Αθήνα και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη, την επομένη δηλαδή του αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, για να ενσωματωθεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.