paylidis_syriza_01Να διαβάσουν ξανά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και το κείμενο της διακήρυξης, πρότεινε το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού και μέλος της γραμματείας Θεσσαλονίκης, Νίκος Παυλίδης, σε όσους υποστηρίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόγραμμα εξόδου από την κρίση. >>>

Ο κ. Παυλίδης, που μίλησε στη ραδιοεφημερίδα του FM100 και στο δημοσιογράφο Δ.Ι.Ασπροπούλη, υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει να διαμορφωθεί πλεόνασμα όχι από την περιστολή των δαπανών, αλλά από την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

«Πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να μην πουλάμε τα χρήματά μας για να μας δίνουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, αλλά να πουλάμε προϊόντα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την έκφραση διαφορετικών απόψεων από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παυλίδης υποστήριξε πως «δεν μας ανησυχεί το να υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις και εκφράσεις. Αυτό είναι πλούτος για την Αριστερά», υποστήριξε.

Για την εμφάνιση του Αριστερού Ρεύματος, μάλιστα, είπε πως «δεν είναι δυνατό να αφήνονται ιδέες και ρεύματα να χάνονται, αλλά πρέπει να εκφράζονται».

Όπως ανακοίνωσε, το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να γίνει την Άνοιξη του 2013, στην περίπτωση, φυσικά, που η χώρα δεν προχωρά για εκλογές εκείνη την περίοδο.