Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Sports» οι 2 παίκτες έχουν πτροταθεί και εξετάζονται στον ΠΑΟΚ.



Η περίπτωση του Τίμοστσουκ αποτελεί προέκταση του φημολογούμενου ενδιαφέροντος που υπάρχει από την Gazprom για επένδυση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, Ο 33χρονος Ουκρανός είναι "παιδί" της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (ομάδα ιδιοκτησίας του ρωσικού κολοσσού) και ο Ιβάν Σαββίδης έχει τις απαραίτητες γνωριμίες για να τον πλησιάσει και να προσπαθήσει να τον πείσει να αγωνιστεί στην Ελλάδα.
Από την άλλη πλευρά, ο Μισίμοβιτς είναι παροπλισμένος στην ομάδα της Μόσχας, όπου αγωνίστηκε τελευταία φορά βασικός τον περασμένο Αύγουστο σε παιχνίδι για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ο γερμανοαναθρεμμένος Βόσνιος, ύστερα από πολλά χρόνια καριέρας στην Μπουντεσλίγκα, δοκίμασε την τύχη του πρώτα στην Τουρκία και τη Γαλατασαράι και στη συνέχεια στη Ρωσία.
Έπειτα από μια γεμάτη σεζόν την περίοδο 2010-11, φέτος βρίσκεται έξω από τα νερά του και φαίνεται ότι πληρώνει τις συχνές-τρεις τον αριθμό- αλλαγές προπονητών στην Ντιναμό Μόσχας, που δαπάνησε περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Είναι δεδομένο ότι ψάχνει τρόπους διαφυγής από τη Ρωσία και οι πληροφορίες λένε ότι έχει ήδη ρωτήσει τον συμπαίκτη του στην Εθνική Ζλάταν Μουσλίμοβιτς για το ελληνικό πρωτάθλημα και για τον ΠΑΟΚ".
Από τον/την Newsroom