Κατηγορείται 33χρονος συγκρατούμενός του, ο οποίος αρνείται την κατηγορία. Έλληνες και οι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση....



Έκρυθμη η κατάσταση στις φυλακές των Τρικάλων, μετά την καταγγελία 35χρονου Έλληνα κρατούμενου κατά 33χρονου, επίσης Έλληνα κρατούμενου, για βιασμό. Το φερόμενο ως θύμα εκτίει ποινή 10ετούς κάθειρξης.

Ο φερόμενος ως δράστης εκτίει ποινή φυλάκισης 6 ετών. Οι δύο τους είχαν μεταφερθεί στο Πειθαρχείο για παράβαση του Σωφρονιστικού Κώδικα των Φυλακών και σύμφωνα με την καταγγελία του 35χρονου του επιτέθηκε ο 33χρονος και τον βίασε.

Μόλις έμαθε για την καταγγελία ο 33χρονος επιτέθηκε στον καταγγέλοντα και τον τραυμάτισε, με αποτέλεσμα ο 35χρονος να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Τρικάλων και δόθηκε εντολή να μεταβεί Ιατροδικαστής στο Νοσοκομείο για να εξετάσει τον 35χρονο και να διαπιστωθεί αν ευσταθεί η καταγγελία του περί βιασμού.

Η Ιατροδικαστής μετέβη και στις Φυλακές Τρικάλων για τη λήψη γενετικού υλικού από τον 33χρονο ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με τον συγκρατούμενό του και ισχυρίζεται ότι ο 35χρονος ήταν αυτός που του επιτέθηκε και στην συνέχεια αυνανίστηκε πάνω στην κουβέρτα του.


Από τον/την Newsroom