Ο λόγος για την Μπερενίς Μαρλό, την κακιά του Skyfall, την νέα ταινία του James Bond.

Η 33χρονη Γαλλίδα ηθοποιός, αφού δικαίωσε την επιλογή της από τους παραγωγούς της ταινίας «Skyfall», ξετρέλανε με τον αισθησιασμό που αποπνέει το σώμα της ποζάροντας για το περιοδικό «FHM». Η πανέμορφη ηθοποιός, που αποτελεί φαντασίωση χιλιάδων ανδρών, εκπλήσσει αποκαλύπτοντας πώς θα ήθελε τον άντρα της ζωής της. «Δεν πρέπει να είναι όμορφος. Αν δεν έχει τίποτα να πει, αν δεν είναι αστείος και δεν έχει σπινθηροβόλο βλέμμα, τότε δεν είναι ελκυστικός. Το χάρισμα και η αίσθηση του χιούμορ είναι αυτά που με εντυπωσιάζουν» λέει η Γαλλίδα σταρ, την οποία ορισμένοι αποκαλούν «επιτομή της γυναικείας ομορφιάς».

Σε ό,τι αφορά τους ρόλους που αγαπά να ερμηνεύει, παραδέχεται πως θα προτιμούσε να υποδυθεί έναν κακό άνδρα από μια γυναίκα. «Θα ήθελα να γίνω ο Τζόκερ στην επόμενη ταινία της σειράς “Batman”. Το είδος των ρόλων που μου αρέσουν πολύ περισσότερο συνήθως δίνονται στους άνδρες. Θα μου άρεσε να υποδυθώ τον ρόλο που είχε ο Γκάρι Ολντμαν στην ταινία “The Firm”. Hταν εξαιρετικός», συμπληρώνει και προσθέτει: «Εγω πάντα ονειρευόμουν να υποδυθώ τους κακούς. Τον αρχηγό της μαφίας, για παράδειγμα».

Αποκαλύπτει ότι ο ρόλος της Σεβερίν στο «Skyfall» αποτελούσε για εκείνη ένα όνειρο, μια κι έπρεπε να συνδυάσει τη σεξουαλικότητα και τη θηλυκότητα με έναν σκοτεινό χαρακτήρα. «Η Σεβερίν είναι μυστηριώδης, καλή αλλά και κακιά. Της αρέσει η περιπέτεια. Επρεπε να της δώώσω υπόσταση και να την κάνω χαρισματική. Η σεξουαλικότητά της προέκυψε από τον συνδυασμό αυτό» καταλήγει η Μαρλό, μιλώντας για το πώς ερμήνευσε τον ρόλο της. Οσο για το μέλλον, αυτό προδιαγράφεται λαμπρό, αφού η 33χρονη Γαλλίδα έχει όλα τα προσόντα να γίνει μεγάλη σταρ στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.