Οι Ροσονέρι προσπαθούν να βρουν μία ταυτότητα και τα τελευταία θετικά αποτελέσματα φαίνεται πως σταθεροποιούν τη θέση του τεχνικού της, σύμφωνα με τον Μπερλουσκόνι.

Ο ιδιοκτήτης των 7 φορές πρωταθλητών Ευρώπης αρχικά διέψευσε τα σενάρια περί Γκουαρδιόλα. «Θεωρώ πως όλοι θα τον ήθελαν όμως έχουμε εξαιρετική σχέση με τον Αλέγκρι και θα συνεχίσουμε μαζί του. Έχουν υπάρξει φήμες και ιστορίες, όμως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» και στη συνέχεια τόνισε ότι ο ίδιος περίμενε την τραγική εκκίνηση στην Serie A. «Το φετινό ξεκίνημα ήταν προβλέψιμο, αφού μετά από 26χρόνια οι καλύτεροι παίκτες μας, λόγω ηλικίας, έφυγαν».

Όσον αφορά την επόμενη μέρα: «Η Μίλαν πρέπει να δώσει βάρος στους πιτσιρικάδες. Πρέπει να δουλέψουμε με αυτόν τον τρόπο και ήδη έχουμε μία επίθεση που αποτελείται από τους Αλεσάντρε Πάτο, Στεφάν Ελ Σαραουί και Μπόγιαν Κρκιτς».

Ο Καβαλιέρε έκλεισε τις δηλώσεις του αναφερόμενος σε μεταγραφές. Σε αυτές του Πάτο (στην Παρί Σεν Ζερμέν) αλλά και του Τέβες που δεν ήρθε ποτέ στο Μιλάνο: «Δεν έχω μετανιώσει που δεν τον πούλησα. Προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσε ο Τέβες και επίσης θέλουμε να ανοίξουμε νέο κύκλο με νεαρούς παίκτες» αλλά και αυτή που ακούγεται για τον Σνάιντερ από την Ίντερ: «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση».
Από τον/την Newsroom