Τη δολοφονία νεαρού ομογενούς, με στοιχεία μαφιόζικης εκτέλεσης, ερευνά η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. >>>
Θύμα είναι ένας 37χρονος, για τον οποίο οι έρευνες συνεχίζονται.
Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρήκε, χθες το πρωί, σε παράπλευρη οδό της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της εξόδου στον κόμβο Λαγκαδά, διερχόμενος πεζός. Ο διαβάτης ειδοποίησε την αστυνομία και στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν ιατροδικαστής και συνεργείο της ειδικής υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με την αυτοψία, ο άτυχος 37χρονος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να είχε δολοφονηθεί σε άλλο σημείο και να είχε μεταφερθεί το πτώμα του εκεί και να πετάχτηκε από τους δολοφόνους.
Η μεθοδολογία των δραστών παραπέμπει στο οργανωμένο έγκλημα. Πάντως, η Αστυνομία δεν αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο.
Διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.