Με… φειδώ ανάβουν πλέον τα καλοριφέρ στις περισσότερες αστυνομικές υπηρεσίες της Θεσσσαλονίκης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Αγγελιοφόρος, τα καλοριφέρ ανάβουν μιάμιση με δύο ώρες το πρωί και άλλες δύο ώρες το βράδυ! >>>

Ηδη οι αστυνομικοί έχουν στραφεί σε ιδιώτες για αγορά πετρελαίου, ωστόσο ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση το Δημόσιο ενέκρινε μόνο το 1/3 των χρημάτων που απαιτούνται για την αγορά καυσίμων.
Στη Θεσσαλονίκη το συντριπτικό ποσοστό των αστυνομικών υπηρεσιών χρησιμοποιεί πετρέλαιο για θέρμανση, πλην οκτώ μόνο τμημάτων στα οποία έχει τοποθετηθεί φυσικό αέριο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, σε κάποιες υπηρεσίες μεταξύ των οποίων και το αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης έχουν βγει ανακοινώσεις όπου αναφέρεται πως τα καλοριφέρ θα ανάβουν 8.00 με 9.30 το πρωί και 9.00 με 11.00 το βράδυ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το κονδύλι που απαιτείται για την αγορά πετρελαίου για τις αστυνομικές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος του χρόνου ανέρχεται στις 73.000 ευρώ, ωστόσο το ποσό αυτό δεν εγκρίθηκε από το Δημόσιο.