podosfairo1_343228035Μια νέα διοργάνωση εγκαινιάζεται από τον δήμο Βόλβης, με επίκεντρο το κύτταρο του μαζικού αθλητισμού στη χώρα μας: το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. >>>

 

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012, στις 11.00 πμ, στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου RIHIOS HOTEL στο Σταυρό Θεσσαλονίκης, διεξάγεται η 1η Ημερίδα Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Δήμου Βόλβης.

Επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης, που έχει την οργανωτική σφραγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και Περιβάλλοντος είναι οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Κούλης Αποστολίδης, Ντίνος Κούης, Μάκης Σεντελίδης και Μπλάντεν Φορτούλα, οι οποίοι θα τοποθετηθούν για την πορεία και το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ομιλητές της ημερίδας θα είναι κατά σειρά ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης (με θέμα «Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο δήμο Βόλβης»), ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ) Ευάγγελος Γραμμένος («Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ο ρόλος της ΕΠΣΜ), ο διεθνής διαιτητής Δημήτρης Καλόπουλος («Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρό και ο ρόλος της διαιτησίας στην υγιή εξέλιξη του»), ο φυσικοθεραπευτής αθλητικών κακώσεων Κωνσταντίνος Κότογλου («Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στον 21ο αιώνα, προκλήσεις υγείας, πρόληψη, προληπτικές εξετάσεις-αποκατάσταση») και ο προπονητής-καθηγητής φυσικής αγωγής Γεώργιος Βλαχούδης («Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και η σημασία των ακαδημιών σ’ αυτό»).

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσουν ειδικές βραβεύσεις σε ποδοσφαιρικές ομάδες του δήμου Βόλβης και συντελεστές τους, ενώ η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με ερωτήσεις-προτάσεις εκπρόσωπων αθλητικών σωματείων.