apth_skoypidia_01Τα πυρά του προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης δέχθηκε σήμερα το πρωί ο πρύτανης του ΑΠΘ κ. Μυλόπουλος κατά τη συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησαν οι εργολαβικοί εργαζόμενοι του ΑΠΘ. >>>

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΕΚΘ, ο πρύτανης του ΑΠΘ εξώθησε τους εργαζομένους στις απεργίες και στην κατάληψη με σκοπό να κερδίσει χρήματα από το υπουργείο, χρήματα που ο ίδιος έχει κατασπαταλήσει. Όπως είπε ο κ. Τσαμπουλίδης σε συζήτηση που είχε με τον πρύτανη και αφού ο ίδιος του ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι έχουν σκοπό να ξεκινήσουν καταλήψεις, ο κ. Μυλόπουλος του απάντησε: «Άντε βρε Παναγιώτη, εγώ περιμένεις να στο πω;»

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τον κ. Τσαραμπουλίδη, το ΕΚΘ είχε παρακινηθεί πολλές φορές να πάει με τους εργολαβικούς στο υπουργείο Παιδείας, κάτι που όπως είπε ο πρόεδρος του ΕΚΘ ήταν αδύνατο, μιας και υπήρχε ο κίνδυνος να έρθουν τα ΜΑΤ, αλλά και γιατί για πολλούς δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα να πράξουν κάτι τέτοιο.

Ποια ήταν η απάντηση Μυλόπουλου σύμφωνα με τον κ. Τσαραμπουλίδη; «για το πρώτο έχεις δίκιο, το δεύτερο το κανονίζουμε εμείς».


από την http://www.karfitsa.gr