"Μεταφέρθηκε" η ημερίδα με θέμα Σπουδές & Υποτροφίες στο Εξωτερικό, εξαιτίας της παρατεταμένης κατάληψης στους χώρους του Νέου Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Τελικά θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 12-14, στα Λαδάδικα. >>> 


 Η ημερίδα πραγματοποιείται από το Γραφείο Διασύνδεσης του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν για τις δυνατότητες σπουδών και υποτροφιών στις χώρες που εκπροσωπούν Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι από το Ελληνοβρετανικό Συμβούλιο, το Ίδρυμα Fulbright, το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, την DAAD Θεσσαλονίκης και την Πρεσβεία της Ιαπωνίας. 

Επίσης, θα παρευρεθεί εκπρόσωπος από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) και θα μιλήσει για ευκαιρίες υποτροφιών στο εξωτερικό και συνεργάτης του Network Educational Group που θα θέσει το θέμα της επαγγελματικής εξέλιξης ως βασικό κίνητρο αξιολόγησης, επιλογής και ολοκλήρωσης ενός Μεταπτυχιακού Προγράμματος. 

Τέλος, η Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης του Α.Τ.Ε.Ι.-Θ. θα μιλήσει για εργαλεία αναζήτησης μεταπτυχιακών και υποτροφιών και θα πληροφορήσει για τις διαδικασίες υποψηφιότητας.