«Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε δυναμικά. Νομίζω ότι βάσει εικόνας και ευκαιριών αξίζαμε τη νίκη». Δήλωσε ο Έλληνας τερματοφύλακας.


Για το παιχνίδι με τη Σλοβακία: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε. Όποια ομάδα κάνει την γκέλα, αυτή θα χάσει και το προβάδισμα. Δεν αλλάζει κάτι που είναι μαζί μας στην κορυφή. Πάντα πάμε για τη νίκη. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε παιχνίδια. Θα πάμε να κερδίσουμε».

Για τις χαμένες ευκαιρίες της Ελλάδας: «Θέλαμε να κερδίσουμε γιατί ξέραμε πως είναι ο βασικός μας αντίπαλος η Βοσνία. Είχαμε πολύ καλή εικόνα, αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε. Δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί όσο θα έπρεπε».

Για την απόκρουση στο σουτ του Λούλιτς: «Ήταν ένα σουτ, περισσότερο ενστικτωδώς από τον αντίπαλο, αλλά θα ήταν κρίμα να μείνουμε πίσω στο σκορ ή να δεχτούμε κάποιο τέρμα».

Για την καλή φόρμα που βρίσκεται: «Νομίζω πως τα παιχνίδια κάνουν τον ποδοσφαιριστή. Όταν αγωνίζεσαι μία φορά το χρόνο δεν μπορείς να βρεις ρυθμό και να δείξεις τα προσόντα σου. Νομίζω πως με πολλή δουλειά, χαμηλά το κεφάλι και εμπιστοσύνη από ανθρώπους γύρω μου τα κατάφερα. Αρκούσε να πάρω χρόνο συμμετοχής».