Ο επιθετικός της Ανζί Μακχακάλα, Σάμουελ Ετο παραδέχθηκε πως το καλοκαίρι είχε επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά προτίμησε να μείνει στη Ρωσία.

Δημοσίευμα ήθελε την Παρί Σεν Ζερμέν να ενδιαφέρεται για τον Ετό στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο Ετό δήλωσε πως υπήρξε επαφή με τους «παριζιάνους» , αλλά επέμεινε πως είναι χαρούμενος στην Ρωσία και θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ανζί.

Ο 31χρονος επιθετικός δεν έχει σκεφτεί να σταματήσει το ποδόσφαιρο, και πρόθεση του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος.

« Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ένα μεγάλο προπονητή, τον Κάρλο Αντσελότι. Υπήρξε επαφή αλλά εγώ προτίμησα να μείνω στην Ανζί. Δεν επιστρέφω στην δυτική Ευρώπη. Δεν θα σταματήσω το ποδόσφαιρο σε έξι μήνες. Ακόμη θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με την εθνική Καμερούν. Στην αρχή αγωνιζόμουν για τα χρήματα, αλλά τώρα είμαι καλοπληρωμένος και αγωνίζομαι για ευχαριστηση. Όσο ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο θα συνεχίζω», δήλωσε ο Σάμουελ Ετό στο «Cana