Επική ανατροπή μέσα σε 18 λεπτά, ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από την έδρα της Μονπελιέ (2-1)

Ο Ολυμπιακός έπαιξε συντηρητικά στο πρώτο 20λεπτο. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν πίεσαν ψηλά αλλά φρόντισαν να κλείσουν πολύ καλά τους χώρους αφήνοντας στη φλύαρη Μονπελιέ μία ανούσια κατοχή της μπάλας που απέφερε μόνο δύο απειλητικά σουτ του εξαιρετικού Μπελχαντά.

Μετά το πέρας των πρώτων 20 λεπτών η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ βγήκε από το καβούκι της και κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό. Δύο εμπνευσμένες ενέργειες του Γκρέκο απέφεραν ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό.

Το γρήγορο γκολ της Μονπελιέ στην επανάληψη αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό. Η αντίδραση πάντως ήρθε, χάθηκε η ευκαιρία με τον Φουστέρ στο 55'.

Αφού ο Ολυμπιακός γλίτωσε το 2-0 στη φάση του Μπελχαντά στο 71' φρόντισε να κάνει τη ζημιά δύο λεπτά αργότερα όταν ο Τοροσίδης βρέθηκε σε επίκαιρη θέση μετά το στημένο του Χολέμπας και έγραψε εύκολα το 1-1. Η επιτυχία των Πειραιωτών έβγαλε τη Μονπελιέ από τα νερά της και την αποδιοργάνωσε και ο Ολυμπιακός επιχείρησε να εκμεταλλευτεί αυτό το σάστισμα.

Η δεύτερη μπάλα που μάζεψε ο Αμπντούν στις καθυστερήσεις έδωσε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να δημιουργήσει συνθήκες για την ολική ανατροπή και ο Μήτρογλου φρόντισε να μην κλοτσήσει την καρδάρα με το γάλα. Ο Επιθετικός του Θρύλου έκανε το 1-2 και εδώσε μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μονπελιέ (Ρενέ Ζιράρ): Πιονιέ, Σταμπουλί, Γιανγκά-Μπιβά, Χίλτον, Μπεντιμό, Σαϊχί, Καμπεγιά, Μουνιέ (62' Εστράδα), Μπελχαντά, Ουτάκα, Σαρμπονιέ (69' Καμαρά).

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας, Μοδέστο, Μανιάτης, Μασάντο, Γκρέκο (60' Αμπντούν), Φουστέρ, Τζιμπούρ (70' Μήτρογλου).

Γκολ: 49' Σαρμπονιέ

Κίτρινες κάρτες: 54' Ίλτον, 72' Καμαρά / 28' Φουστέρ, 53' Χολέμπας