Με εντολή του Υπουργού Νίκου Δένδια η ΕΛ.ΑΣ θα συστήσει υπηρεσία για την αντιμετώπιση των ρατσιστικών περιστατικών βίας
Όπως προβλέπει το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος η νέα υπηρεσία για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας θα υπάγεται στην Κρατική Ασφάλεια, ενώ τμήματά της θα λειτουργούν σε κάθε αστυνομική διεύθυνση.
Κύριο έργο της θα είναι η εξιχνίαση των ρατσιστικών επιθέσεων, ενώ ταυτόχρονα θα αναλάβει και την παρακολούθηση προσώπων που φέρονται ως πιθανοί δράστες ρατσιστικών επιθέσεων με σκοπό την πρόληψη.
Ερωτηματικά, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ήδη από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής υπήρχε ανακοίνωση για την πρόθεση της σύστασης αυτής της υπηρεσίας.

Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.