Ο πρόεδρος της Ρωσίας κάλεσε τις χώρες που συμμετέχουν με τη Ρωσία στην αναζήτηση μιας λύσης στη σύγκρουση στη Συρία να "τροποποιήσουν τη θέση τους".  >>>


Στη διάρκεια της συνέντευξής του στο RT ο ρώσος πρόεδρος ερωτήθηκε επίσης για την καταδίκη σε δύο χρόνια φυλάκιση τριών γυναικών του πανκ φεμινιστικού συγκροτήματος Pussy Riot έπειτα από μια δράση τους εναντίον του ιδίου σε εκκλησία και απάντησε πως "το κράτος έχει την υποχρέωση να προστατεύει τα αισθήματα των πιστών".

Οι γυναίκες "ήταν στην αρχή στην εκκλησία Ελοχόφσκαγια και προκάλεσαν ένα αληθινό πανδαιμόνιο, μετά πήγαν σε μια άλλη εκκλησία για να δημιουργήσουν ένα νέο πανδαιμόνιο. Το κράτος έχει την υποχρέωση να προστατεύει τα αισθήματα των πιστών", δήλωσε ο Πούτιν.

Ο ίδιος υπενθύμισε πως τα μέλη του συγκροτήματος Pussy Riot είχαν συμμετάσχει "σε μια συνεδρία ομαδικού σεξ σε δημόσιο μέρος και είχαν ανεβάσει ένα βίντεο στο Ίντερνετ".

"Μερικοί θιασώτες λένε πως το ομαδικό σεξ είναι καλύτερο απ' ό,τι το σεξ κατ΄ιδίαν επειδή, όπως σε οποιαδήποτε άλλη ομαδική δουλειά, μπορεί κανείς να τεμπελιάσει", πρόσθεσε ο ρώσος πρόεδρος.