Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για το μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε ο Σανθ Χακόμπο.  >>>


Για το μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ μίλησε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλους του φιλικού απέναντι στον Πανσερραικό.

"Το σημαντικό είναι πως θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε το πλάνο για να είμαστε πολύ δυνατοί. Εγινε κουβέντα για το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας".

Συνεχίζοντας, ανέφερε: "Περισσότερο δίνεται βαρύτητα από τον ιδιοκτήτη στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και του καλοκαιριού. Δεν έχουμε βρει αυτή την στιγμή καλούς ελεύθερους παίκτες, αλλά θα πρέπει να φέρουμε 1-2 μεγάλα ονόματα τον Γενάρη και είμαστε προσηλωμένοι εκεί. Εχω ερωτηθεί για το που μπορούμε να φτάσουμε με αυτό το ρόστερ. Από την στιγμή που όλοι έχουμε την ίδια άποψη θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη".

Χακόμπο: "Εχω καλό ρυθμό"

Για την παρουσία του στο ματς με τον Πανσερραικό μίλησε ο Σαντ Χακόμπο:"Κάνω ένα μήνα προπόνηση, έχω καλό ρυθμό. Ολα εξαρτούνται από τον προπονητή και αν θεωρεί πως είμαι έτοιμος", δήλωσε αρχικά και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο αλλά και στο σημερινό φιλικό. "Στο ματς με τον Ατρόμητο δεν παίξαμε καλά, σήμερα είδαμε περισσότερο παίκτες που δεν είχαν παίξει σε άλλα ματς".

Για το αν τον ενοχλεί που δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη λόγω του αποκλεισμού: "Κάποια πράγματα δεν βγαίνουν.Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, τι να κάνουμε. Πρέπει τώρα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο".