Ένταση δημιουργήθηκε έξω από το γήπεδο της Τούμπας περίπου στις 19:20 και για ένα δεκάλεπτο ανάμεσα σε μερίδα οπαδών και δυνάμεις των ΜΑΤ!
Οι οπαδοί αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς, που είχαν παραταχθεί έξω από τα περίπου 10 λεωφορεία της αστυνομίας και δέχθηκαν την επίθεση των οπαδών, που τους πέταξαν μολότοφ κι άλλα αντικείμενα!

Οι άνδρες των ΜΑΤ αιφνιδιάστηκαν, καθώς όχι μόνο δεν αντιλήφθηκαν τους οπαδούς, αλλά δεν φορούσαν ούτε κράνη, αλλά ούτε είχαν κι ασπίδες.

Αστραπιαία αντέδρασαν ωστόσο, με ρίψεις κροτίδων κρότου-λάμψης και δακρυγόνων με την ατμόσφαιρα έξω από τη Θύρα 7 του γηπέδου της Τούμπας να γίνεται αποπνικτική.

Επικράτησε πανικός, καθώς εκείνη την ώρα έμπαινε και κόσμος στο γήπεδο, ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά οι ταραξίες απομακρύνθηκαν από τα ΜΑΤ, η κατάσταση εξομαλύνθηκε και η προσέλευση των οπαδών στο γήπεδο συνεχίστηκε κανονικά.

Οι οπαδοί του «δικέφαλου» είχαν προηγουμένως πραγματοποιήσει πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης διαμαρτυρόμενη για τους φυλακισμένους οπαδούς της ομάδας.

Πηγή: www.sentragoal.gr