Σε κατάστημα πώλησης χασίς είχαν μετατρέψει δύο αδέλφια ηλικίας 60 και 65 ετών τα εξοχικά τους στον οικισμό Γαλήνη στη Ν. Καλλικράτεια. >>>
Αυτό προέκυψε έπειτα από την επιχείρηση που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης στα σπίτια των αδελφών. 

Όπως έγινε γνωστό, στην κατοχή των δύο Θεσσαλονικέων αλλά και στις παραθεριστικές του κατοικίες οι αρχές βρήκαν και κατέσχεσαν εννέα δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 4.631,3 γραμμαρίων,1 μικρόδεμα κάνναβης συνολικού βάρους 20,7 γραμμαρίων, 1 δενδρύλλιο κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 6.555 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών καθώς και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. 
Παράλληλα, προέκυψε πως και οι δύο αδελφοί ήταν γνωστοί στις αρχές καθώς σε βάρος του 60χρονου, εκκρεμούσε μια απόφαση, με την οποία καταδικάζονταν σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για παράβαση του Νόμου «Περί Αλλοδαπών». Επίσης σε βάρος του 65χρονου εκκρεμούσε ομοίως μια απόφαση, με την οποία είχε καταδικαστεί σε χρηματική ποινή 1.000 ευρώ, για παράβαση του Νομού «Περί Παιγνίων». 
Οι συλληφθέντες μαζί με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.