Την αποπομπή του επικεφαλής του ΣΔΟΕ ζητούν ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Μιχάλης Καρχιμάκης με αφορμή τη διαρροή της επίμαχης λίστας.

Την παραίτηση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιου Στασινόπουλου ζήτησαν μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης και ο πρώην γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της επίμαχης λίστας με τα ονόματα πολιτικών προσώπων που ελέγχονται για την περιουσιακή τους κατάσταση.
Μάλιστα ο κ. Καλαμάνης επέρριψε ευθύνες προσωπικά στον πρωθυπουργό για το χειρισμό της υπόθεσης λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν με καλύπτει η αντίδραση της κυβέρνησης, ο Αντώνης Σαμαράς έπρεπε να είχε στείλει σπίτι του τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ». Επίσης, ο κ. Καλαμάνης σημείωσε ότι είχε στείλει επιστολή στον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη, στην οποία τονίζει ότι δεν έχει καμία αντίρρηση πλήρους ελέγχου των καταγγελιών, αλλά απαιτεί ταχύτατα πλήρη και σε βάθος έλεγχο, καθώς μόνο έτσι μπορεί να αποκαλυφθεί το μέγεθος της συκοφαντίας και της σκευωρίας σε βάρος του.
Ο κ. Καρχιμάκης έκανε λόγο για κατασκευασμένη λίστα, σημειώνοντας ότι τα περιουσιακά του στοιχεία είναι όλα δηλωμένα και αποκτημένα με πλήρη διαφάνεια.