Αναβλήθηκε η δίκη του Αντρίκου Παπανδρέου κατά του Πάνου Καμμένου

Αναβολή για τις 24 Ιανουαρίου 2013 πήρα η εκδίκαση για την αγωγή που είχε καταθέσει ο Αντρέας Παπανδρέου στον Πάνο Καμμένο. >>>
Η εκδίκαση της αγωγής αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικαστών, ενώ η συζήτηση έχει αναβληθεί ακόμη μία φορά στο πρόσωπο του ενάγοντα.

Ο κ. Παπανδρέου διεκδικεί ως αποζημίωση για ηθική βλάβη από τον κ. Καμμένο ποσό ενός εκατομμυρίου ευρώ, μετά από δηλώσεις του βουλευτή περί συμμετοχής του στο στελεχιακό δυναμικό επενδυτικής εταιρίας που αγόρασε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ασφάλιστρα κινδύνου, ενώ η χώρα όδευε προς τον μηχανισμό στήριξης.

Σε δήλωσήτου ο κ. Καμμένος, μετά την αναβολή της εκδίκασης, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ακόμη μία φορά, το μέλος της οικογένειας Παπανδρέου που φέρεται ως συμμορία, ο Αντρίκος Παπανδρέου, δεν τόλμησε να μας κοιτάξει στα μάτια. Ο υπάλληλος της εταιρίας των μπρόκερς, που αγόρασαν τα CDS που πόνταραν στην πτώχευση του ελληνικού λαού, έκανε αγωγή για να σταματήσει εμένα και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, για να μη μιλούμε. Διέπραξε οικονομικό έγκλημα γιατί τα ασφάλιστρα κινδύνου της εταιρίας που εργαζόταν, πωλήθηκαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην εταιρία αυτή, με απόφαση του αδελφού του, ο οποίος είχε προαποφασίσει να βάλει την χώρα στο ΔΝΤ και αυτοί που τα αγόρασαν θα γίνονταν σίγουρα εκατομμυριούχοι... Θα κριθούν και από τη Δικαιοσύνη και από τον ελληνικό λαό».

Σχόλια